Gladys
Kundvagnen

Hårförlängningsmetoder

 

 

Peruk, löshår, hårförlängning och rakpermanent har blivit ett allt vanligare och populärt
sätt att tillfälligt byta "look", bara för en kväll eller längre perioder. Oavsett skäl till hår-
förändring ska den alltid kännas rätt och se lika äkta ut som naturligt hår. Vi lägger stor omtanke i vårt arbete, eftersom det handlar om något som är mycket viktigt för alla våra kunder - utseendet.

 

Vi gör hårförlängning till bra priser med vårt bästa Prestigebygladys Europeisktlöshår, Brasilianska/indisk äkta remy, löshår och du garanteras bästa resultat. Du kan även ha hårförlängning clips som du kan sätta in i ditt hår och tar bort när det passar.

 

Vi på Gladys vet att weavingtekniken är det första metoden som funnit sen dynasty Egyptiska pharaoh Menes och Acadamia Women av Willendorf. Alla andra metoder och tekniker är mer moderna med inte lika skonsamt som weaving och hålbarhet är också varierade.

 

 

 

 

Bilden här intill visar hur en misslyckad hårförlängning kan se ut!

Obs! ej utfört av oss!

 

 

 

 

 


 TIPS: Konsultation innan  du gör hårförlängning är ett bra sätt att  får svar på frågor som man undrar över innan behandlingen. Man går genom allt till ex. välja ut löshår,färg ,längd,kvalite, metoden och kostnad

Här visar vi exempel med bilder på olika metoder som kan användas vid hårförlängning.


                                               

 Weaving / Weave / Flätmetod                                                                                                     

 weaving by gladys

 

Weavemetoden -man gör en tunn fläta i hårbotten,fläta görs med lite av dit hår och extra kraftigare hår i syntet hår som hjälper/stödja ditt eget. Annars riskerar egna håret att blir nertyngd av trensen som sys fast. Hårtrensen sys fast på flätan med speciel weavetråd. Metoden ha funnits i mer än 50 år men är ganska ny i Sverige. Det sliter mycket lite på det egna håret eftersom inget "kemiskt" används. Hela metoden är  naturlig till skillnad mot andra metoder. Håret som ligger inflätat vilar under tiden du har weaving på och det håret mår bra. Det är dock viktigt att "byta plats nästa vid varje omsättning. Alla som ha provat "clips extensions" och trivs bra, kan trivas ännu bättre med weaves eftersom,det känns på samma sätt,skillnaden är att "weaving sitter fast i 3 månader"
Fläta ska inte vara "för" hårt och inte tjockt,bara  några millimeter. Bilden här är förstorad.

 

Hårtrensen sys fast på flätan med speciel weavetråd. Metoden ha funnits i alla år men är ganska ny i Sverige. Det sliter mycket lite på det egna håret eftersom inget "kemiskt" används. Vill man ha volym och längd,då ger weaving naturlig och bästa resultet där ingenting syns och håret kan man styla hur man vill, kan även sätta upp  i hög tofs

Alla som ha provat/ haft clips och trivs,kan trivas bra med weavingen eftersom det är precis så det sitter på huvud,och samma känsla utom tt löshåret sitter fast i flera månader istället för att tar bort varje dag

En del tycker att det kliar i börjar men det är bara för att hårbotten och kropp överhuvudtaget reagerar på nya saker,det brukar går över ganska fort.  Hårförlängning/weave sitter bra i   3-½ månad. En del stannar längre med sina hårförlängningar men vi rekomenderar max 3½ inte mer.

Weaving är en teknik som ger mycket bra resultat om det görs på rätt sätt,och kan SKADA egna håret permanent om det görs på fel sätt! Tar reda på allt själv innan någon gör ditt hår!!!


OBS!! Om du har tunt  eller (skandinaviskt) hår ska ALLTID det egna håret flätas ihop med extra kraftigt syntet hår som STÖD Annars tar det egna håret stryk eftersom hårtrensen som sys på flätan blir för tung för det egna håret!

Fråga ALLTID din frisör innan.


 Clips

 

Clipsmetoden - Clipsen syr man fast på tränsen, enklaste och snabbaste sättet att fixa "längre hår". Det är lite krångligt och håller inte så bra, men helt perfekt för en kväll. Metoden sliter ganska mycket eftersom clipsen är gjorda av metall och det kan till och med bli kalla fläckar på huvud/hårbotten om man sätta in clipsen på samma ställe hela tiden.  Alla som ha provat clips och trivs med det kommer säkert att trivas med WEAVING eftersom det sitter på samma sätt och känns samma,skillnaden är bara att clipsen tar man bort och weavingen sitter kvar 3 månader minst.

Obs! Ska användas med försiktighet.


 

 Keratinvax / Fusion

 

 

 


 Keratinvaxmetoden - innebär att det egna håret limmas fast med keratin vax håret. Med hjälp av värmetång sätter man fast löshårextensions med ditt hår. Hållbarhet är mellan 3-5 månader,beroende på hur du sköter håret

. Håret bör göras om efter 3-4 månader. Sliter ganska mycket på det egna håret. Keratin är OFARIGT men det blir skadligt när det blandas med VAXET!! och vaxet är för hård för egna håret och därför blir ditt eget hår skadad av blandningen och hårdheten ,  och efter 3 -4månader vid bort tagningen,det är då ditt eget hår lössnar med vaxet.
Det går inte göra hårförlängning med enbart KERATIN eftersom det är för mjuk,därför blandas det med vaxet.


 

 Microringar / Loops

r

 

Microringmetoden -

Innan du sätta in löshåret med microringarna borde din frisör informera dig om negativa/positiva med ringar,så att du är medveten om vad som kan hända ,på så sätta får du också möjligheten att välja. Ringarna grider lätt ur om man har tunt,silkig,fetthår.

 

Man sätta in sitt eget hår tillsammans med löshåret och sen klämmer man fast det med speciellt verktyg.

OBS! Udvik microringar UTAN silicone skydd inuti(vit rund ring innanför sjalva microringen)

Tänk också på om ditt hår är X-tra tjockt,fundera noga innan du sätta in hårförlängning med microringar/keratinvax eftersom det är svårare att bygga upp samma volym nertill,man kan behöver E-xtra många slingor för att förlängningen ska ser naturligt ut,UTAN kant

Inuti microringen finns mjuk silikon som gör att ditt hår skyddas och skonas mot slitage. Ringarna är mycket hållbara på visa och trillar ur för en del som har mer olja/fettigt hår eller bara silkigare hår som gör det lättare för ringen att grider lätt ner. Annars bra metod. OBS! att det passar inte alla, det beror på ditt hårkvalite. Detta information är viktigt att kommer ihåg innan man gör hårförlängning.

Konsultation är första steg,där du tillsammans med frisör går genom allt färgval,längd,metod och pris,och kanske får svar på dina frågor innan förlängning.

 

 
Senaste nytt
Remy äkta hår handknuten
Läs mer »
100%Europeiskt hår trasselfritt löshår 70cm
Läs mer »
Laceperuk i äkta hår 42cm
Läs mer »
Spring Brasilianskt hög kvalite utan trassel
Läs mer »