Gladys
Kundvagnen

Fakta om löshår

 

Non-remy är äkta hår som kommer från olika (också kallad borstehår, ibland plockas det från borstar) donatorer och hårstråna är inte vända åt samma håll. Löshår med felvända hårstrån är därför tovigare än andra.

 

Remyhår är äkta löshår med rättvända hårstrån, precis som det är på det egna håret. Remyhår är 100% äkta hår av bra kvalité, men håret är ganska behandlat i fabriken innan det hamnar i butik. Därför rekommenderar Gladys Hair att man inte gör kemiska behandlingar på löshåret såsom färgning, blekning eller permanent. Vi på Gladys Hair ansvaras ej för resultatet.

 

 

 

Virgin remyhår kommer främst från södra Indiens tempel. Det är av religösa skäl håret doneras, det ska symbolisera god gärning och ett sätt att visa respekt till tron. Många går på pilgrimsfärder och besöker templen, en del rakar av sina hår. Män, kvinnor och barn av alla åldrar gör det. Håret samlas sedan och transporteras till närmaste fabrik där det sorteras efter storlek och rensas mycket noga för att tar bort alla orenheter. Håret behandlas därefter med djupverkande specialinpackningar för att behålla den naturliga glansen och göra det silkeslent. Det torkas och förbereds sedan till försäljning.

 

Observera att färgen på obehandlat hår, behandlat hår och syntet kan vara väldigt olika. Obehandlat hår kan oftast vara mörkare än behandlade hår. Därför är det viktigt att göra en konsultation innan du gör din hårförlängning för att säkertställa att nyansen blir den rätta och om eventuella färgjusteringar behöver göras. Detta gäller främst obehandlat virginhår.

Senaste nytt
Laceperuk i äkta hår 42cm
Läs mer »
100%Europeiskt hår trasselfritt löshår 70cm
Läs mer »
100% obehandlad och lace front peruk 45cm
Läs mer »
Lacefrontwig med swisslace
Läs mer »