Gladys
Kundvagnen

ÖRONHÅLTAGNING

Information

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Gladys hair & Cosmetics använder modern teknik och säkra material.

Vi använder den sterila, inkapslade kassetten som ger ett maximalt infektionsskydd. Denna inkapslade engångskassetten innehåller ett sterilt håltagnings-örhänge och ett sterilt lås till en håltagning (inte till två som i många andra system). Kunden kan vara helt säker på att denna sterila engångskassett används endast till honom/henne och inte till någon annan.

Efter öronhåltagningen kapslas den förbrukade kassetten in med en skyddskåpa innan den kastas. Denna skyddskåpa omsluter alla delar av kassetten som har varit i kontakt med, eller i närheten av kundens öra. För den som utför håltagningen betyder detta att risken att komma i kontakt med smittat material minimeras.Material

Titan - den säkraste metallen för örhängen. Det är ett biokompatibelt material, d.v.s. kroppen accepterar materialet väldigt bra. Därför används titan allt mer inom det medicinska området. Alla metaller innehåller nickel, om inte annat som föroreningar. Denna titankvalitet innehåller så lite som mindre än 0,05 % nickel. Eftersom titan dessutom binder det lilla nickel som finns mycket hårt är det ett utmärkt material för dig som vill undvika problem med nickelallergi.

 
 

 

Örhängen

Golden Titanium örhängen är ytbelagda med 24 karats guld. Detta guld finns endast på örhängets synliga del, dvs den del som inte kommer i kontakt med huden. Därigenom är det endast det hudvänliga titanmaterialet som kommer i kontakt med din hud.

   

 

 Boka tid

Du är välkommen att ringa och boka
in en tid eller om du vill fråga om något.

Ring vardagar mellan kl kl 10.00 och 17.00,
tel 08-26 99 03.

Välkommen!

Senaste nytt
Palmers cocos butter är kropp smör som mycket bra för extra torra hud
Läs mer »
Lace front med swiss lace som är mjuk
Läs mer »
100% obehandlad och lace front peruk 45cm
Läs mer »
Mega thick growth oil Hjälper håret att blir tjockare
Läs mer »