Gladys
Kundvagnen

Om oss / Öppettider

Gladys Hair & Cosmetics startades  2002 och  är specialicerad av Laceperuker,medicinska peruker löshår hårförlängningar av mycket hög kvalitet. 

2018 är företaget aktiebolag Gladys Hair AB, orgnr 559116-3943

Företaget ägs och drivs av Gladys som är utbildad kosmetolog (i London (1985-1988). En utbildningen som innehåller  allt! frisör-, make up arist-, stylist-  hudterapi och kosmetolog yrket.

  • Vi är specialister på löshår,hårförlängningar och  peruker  och erbjuder ett stort sortiment - från 100% äkta hår  och efter mina 26 år i branshen ha vi tagit fram ett eget löshår varumärket  "Prestigebygladys" som är 100% Europeiskt och är trassel/tovfri. Prestigebygladys finns många nyanser och längder upp till 80cm

  • Sen September 2014 skräddasyr vi peruker i dina egna mått. och vi använder bara senaste modernaste tekniken inom området. Löshår som vi använder är av egna och bästa varumärket PRESTIGEBYGLADYS.
  •  
  • Europeisktlöshår,Peruvian,Ryssktlöshår och våran egna märket Prestigebygladys och Gladyshair
  •  
  • Vi utför extension/hårförlängningar, weavingmetoden, tejpextensions,,braidextensions och är specialiserad i alla hårtyper.

  • Vi gör rakpermanenter på alla hår och har produkter som passar alla oasett hårtyp!

  • Vi är specialister på ALLA hårtyper och hos oss känner du dig alltid nöjd och välkommen!
  • Att arbetar med hår är passion än jobb,  och vi på Gladys Hair AB andas,äter och söver med en enda sak i huvud! HÅR

Vår ambition och målsättning är att du som kund ska vara nöjd! . Vi gör vårt absolut bästa för att tillfredställa våra kunders behov bl a genom att erbjuda ett stort urval av  löshår och hårprodukter i högst kvalitet. Du får ett fint bemötande och service  utöver det vanlig eftersom vi älskar hår,och vet dess betydelse 

 

Välkommen att kontakta oss om du har synpunkter, önskemål eller annat som kan göra att vi kan erbjuda dig ännu mer, av service och löshår,peruker och hårprodukter.

Hai by Gladyhair AB anordnar vid olika tillfällen kurser för den som är intresserad av hår och hårförlängning, weaving,microringar  keratin och tejp. Tycker du det verkar intressant kan du redan nu lämna ditt intresse, genom att ringa 08-26 99 03 eller 0765674634 eller skicka ett mail, info@gladys.se. Efter genomförd kurs får man ett Diplom. 

Butiken i Stockholm har öppet:
Måndag - Torsdag 11.00-18.00
Fredagar-               11:00-18:00
Helgerna- STÄNGT

Om du ej kan komma till oss under våra öppettider är du välkommen att ringa 0765674634 eller skicka ett mail så bestämmer vi en tid som passar oss båda.
Välkommen till oss!

PS. Internet butiken är alltid öppen!

 

Senaste nytt
Lacefront med swisslace som är mjuk
Läs mer »
Laceperuk i äkta hår 42cm
Läs mer »
Brasilianskt clips in färg 2 mörkbrun
Läs mer »
Insättning av ditt eget löshår betala med klarna
Läs mer »